Cautare

10357 de rezultate pentru "prefix bucuresti" (3.25 secunde)
Eminescu, Bucuresti, 1980; ... Sport-Turism, Bucuresti, 1981; ... Eminescu, Bucuresti, 1983; ... Eminescu, Bucuresti, 1985; ... Eminescu, Bucuresti, 1989; ... Detectiv, Bucuresti, 2011, editia a II-a;
2014 - Atelierul de Productie, Bucuresti 2015 - Dental One, clinica dentara de lux din Bucuresti 2016 - CrossRoads, la Galeria Phototeque, JW Marriott, Bucuresti - La Vida Colorida, la terasa La Rambla, Bucuresti - Coloreaza-ti viata, invitati:
Editia cu numarul 12, ce va avea loc intre 29 septembrie si 8 octombrie, la Bucuresti, vine cu o tema speciala:
Este si fondatorul Muzeului Benzii desenate din Bucuresti si coordonatorul unui volum despre istoria benzii desenate romanesti. ... Acest proiect cultural este finantat incadrul Programului cultural Bucuresti Oras participativ de catre Primaria Municipiului Bucuresti prin Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti ARCUB.
Mariu Teicu s-a nascut pe 9 mai 1945 la Resita si a absolvit Scoala Elementara de Muzica si Liceul de Muzica din Timisoara in 1963 (trecand de la pian la oboi), apoi Conservatorul de Muzica din Bucuresti, in 1968 - sectia Compozitie - Dirijat.
Organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, Festivalul propune o selectie variata de evenimente: ... Caragiale din Bucuresti;
1951, Bucuresti). A frecventat cursurile Scolii de Belle Arte, pe care nu le-a absolvit, la fel si cursurile Academiilor Libere din Bucuresti, unde a fost elevul pictorilor Arthur Verona, Gheorghe Petrascu si Nicolae Tonitza.
Popescu s-a nascut la 8 martie 1971, in Bucuresti. ... Din 1997 a lucrat ca medic in Clinica de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti.
Lucrari de referinta • Biologia celulara si moleculara a miocardului, in Tratat de medicina interna - Bolile cardiovasculare, editori Radu Paun si Leonida Gherasim, Bucuresti, 1991; ... Onicescu, Bucuresti, 1996; • Apoptoza, in colaborare cu Elena Moldoveanu, Bucuresti, 1997;
Funeraliile Monseniorului Luigi Vittorio Blasutti Inconjurat de numerosi credinciosi, de rude si cunoscuti, si de 53 de preoti romano si greco-catolici si doi episcopi - IPS Ioan Robu, Arhiepiscop si mitropolit de Bucuresti, si PS Cornel Damian, episcop auxiliar - Monseniorul Luigi Vittorio Blasutti, Vicar general emerit al Arhidiecezei Romano-Catolice de Bucuresti a fost condus luni, 15 iulie 2013 pe ultimul drum si incredintat milostivirii lui Dumnezeu.
La Institutul Oncologic Bucuresti "lucrurile nu merg bine" 77 de spitale din intreaga tara, inclusiv din Bucuresti, sunt controlat in aceasta luna, a anuntat Ministerul Sanatatii. ... Iliescu" si Institutul Oncologic Bucuresti.
Sorin Oprescu a participat la prezentarea Centrului Pilot de Coordonare a Serviciilor Integrate de Ingrijiri la Domiciliu din Bucuresti.
Am reusit sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti!
BUCURESTI JOI. In Bucuresti, pe parcursul zilei, in conditiile cerului variabil, vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara dupa-amiaza, iar disconfortul termic accentuat. ... BUCURESTI VINERI. ... BUCURESTI SAMBATA. In Bucuresti, vremea se va mentine racoroasa pentru aceasta data, desi valorile termice diurne vor marca o crestere fata de intervalul precedent.
Daca iesea, SRI - Departamentul de spalat vase al Ambasadei SUA la Bucuresti, ar fi avut asigurata conducerea tarii prin intermediul DNA. ... Hans Klemm a aterizat la Bucuresti cu o misiune asemanatoare celei asumate pe vremuri de ambasadorul sovietic.
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei.
Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti. ... Lansarea Campaniei/ conferinta de presa la Bucuresti; ... Conferinta nationala Bucuresti, ANBRaRo; ... Obregia Bucuresti; ... Iliescu Bucuresti;
Statuia monseniorului Vladimir Ghika din Bucuresti, opera turnata in bronz a sculptorului Gheorghe D.
Nume cu autoritate, psihologul Habibal Dumitrascu era din 2006 conferențiar universitar, la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, unde fusese inainte lector universitar, din 1995.
Duminica, 9 iunie 2019, intre orele 16:00 - 21:00, in Gradina Botanica din Bucuresti va avea loc evenimentul intitulat: Noaptea Privighetorilor Bucuresti 2019. ... Brandza, Universitatea din Bucuresti, la un eveniment organizat de Societatea Ornitologica Romana cu sprijinul Lidl Romania. ... Brandza, Universitatea din Bucuresti.
google-analytics.com